Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

CNN: Eșecul lui Biden la dezbatere i-a oferit lui Trump o victorie zdrobitoare

© AFP 2024 / ANDREW CABALLERO-REYNOLDSПредвыборные дебаты Джо Байдена и Дональда Трампа
Предвыборные дебаты Джо Байдена и Дональда Трампа - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2024
Abonare
Eșecul lui Biden la dezbatere i-a oferit lui Trump o victorie zdrobitoare, potrivit CNN, rezultatele confruntării lor verbale i-au determinat pe democrați la disperare.
CHIȘINĂU, 29 iunie - Sputnik. Performanța dezastruoasă a președintelui american Joe Biden la dezbaterea televizată a asigurat victoria fostului șef de la Casa Albă, Donald Trump. Potrivit CNN, rezultatele confruntării lor verbale i-au determinat pe democrați la disperare.
Raportul notează că Partidul Democrat discută acum dacă să- l mențină pe Biden în cursă. Autorii materialului au mai indicat că dezbaterea a întărit opinia în societatea americană că actualul președinte american este prea bătrân pentru un al doilea mandat.
Anterior, comitetul editorial al ziarului The News York Times i-a cerut lui Biden să se retragă din cursa electorală și să înceteze campania pentru realegere pentru un al doilea mandat.
Fluxul de știri
0