Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alertă de călătorie în Liban și regiunea Orientului Mijlociu pentru moldoveni

© Sputnik / Rodion ProcaMinisterul afacerilor Externe, imagine din arhivă
Ministerul afacerilor Externe, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 28.06.2024
Abonare
Alertă de călătorie în Liban și regiunea Orientului Mijlociu pentru moldoveni
CHIȘINĂU, 28 iun – Sputnik. În legătură cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu și în special în Liban și Israel, Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova reamintește cetățenilor care se află, tranzitează sau intenționează să se deplaseze în Republica Libaneză despre existența riscurilor de securitate pentru integritatea cetățenilor, cu recomandarea de a evita orice călătorie.
Ministerul recomandă conaționalilor să urmărească cu atenție știrile și informațiile oficiale furnizate de autorități, inclusiv MAE și reprezentanța diplomatică din Tel Aviv. Aceste surse pot oferi actualizări referitoare la situația din zonă și eventualele măsuri de siguranță adiționale.
Totodată, ministerul încurajează cetățenii să fie responsabili și precauți, să pună prioritate siguranța personală, să respecte instrucțiunile și regulile impuse de autorități și să evite expunerea în mod voluntar la riscuri nejustificate. MAE recomandă cetățenilor să mențină contactul cu ambasada din Israel.
Aceste recomandări de călătorie sunt valabile până la noi informații ulterioare și pot suferi modificări pe măsură ce situația evoluează.
Capitoliu și drapele SUA - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2024
Internațional
SUA lucrează la un acord diplomatic între Israel și Hezbollah
Fluxul de știri
0