Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: cei responsabili pentru atacul de la Sevastopol vor „arde în iad”

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaЗампред Совета безопасности РФ Д. Медведев провел заседание межведомственной комиссии Совбеза РФ
Зампред Совета безопасности РФ Д. Медведев провел заседание межведомственной комиссии Совбеза РФ - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2024
Abonare
Medvedev: Responsabilii pentru atacul terorist mârșav și ticălos împotriva poporului rus de la Sevastopol vor arde în iad.
CHIȘINĂU, 24 iunie – Sputnik. Indivizii din Statele Unite și Ucraina responsabili pentru atacul terorist mârșav și ticălos împotriva poporului rus de la Sevastopol vor arde în iad.
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat acest lucru pe canalul său personal Telegram.
El a explicat că „nemernicii” din Statele Unite furnizează Ucrainei rachete încărcate cu cluster și îi ajută să le ghideze către țintă.
„Nenorocii din Kiev aleg o plajă cu oameni pașnici ca țintă și apasă butonul. Ambele vor arde în iad. Sper, nu numai în focul veșnic, ci și mai devreme - în focul pământesc”, a scris el .
Medvedev a exprimat condoleanțe familiilor victimelor și, de asemenea, a urat răniților o însănătoșire rapidă.
Anterior, sa raportat că numărul victimelor în timpul atacului Forțelor Armate ucrainene asupra Sevastopolului a crescut la 144 .
Fluxul de știri
0