Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lavrov a declarat că implicarea SUA în atacul terorist de la Sevastopol este evidentă

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2024
Serghei Lavrov
Abonare
Lavrov: Implicarea SUA în atacul terorist de la Sevastopol nu poate fi pusă la îndoială
CHIȘINĂU, 24 iun – Sputnik. Implicarea Statelor Unite și a Ucrainei în atacul terorist de la Sevastopol nu se pune la îndoială, a declarat ministrul rus de Externe Serghei Lavrov în timpul negocierilor cu omologul său din Belarus Serghei Aleinik.
„Vă mulțumim pentru condoleanțele pe care le-ați exprimat în legătură cu atacul terorist de ieri de la Sevastopol. În același timp, a avut loc un alt atac terorist, în Dagestan. Sunt victime. Organele competente fac totul pentru a stabili cine este implicat. Implicarea SUA și a protejaților săi ucraineni nu se pune la îndoială”, a spus Lavrov în timpul negocierilor extinse cu ministrul de Externe din Belarus, Serghei Aleinik.
Ministrul rus a subliniat că armele americane pe care Statele Unite le furnizează regimului ucrainean „nu pot fi folosite fără participarea directă a armatei americane, inclusiv a capabilităților legate de sateliți”.
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2024
Rusia
Kremlinul a avertizat SUA cu privire la consecințele atacului asupra Sevastopolului
Fluxul de știri
0