Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Occidentul nu economisește eforturi pentru a-și menține dominația

© Sputnik / Екатерина Штукина / Accesați arhiva multimediaВсемирный фестиваль молодежи в Сочи
Всемирный фестиваль молодежи в Сочи - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2024
Abonare
Medvedev: Occidentul nu economisește eforturi pentru a păstra regulile ordinii mondiale anterioare
VLADIVOSTOK, 17 iunie – Sputnik. O serie de țări occidentale nu economisesc eforturi și mijloace pentru a păstra regulile ordinii mondiale anterioare și dominația lor, a declarat șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, la ședința plenară a Forumului Internațional Inter-Partid Rusia Unită „Rolul Asociației BRICS pentru construirea unei noi ordini mondiale multipolare” din Vladivostok.
„Un număr de țări occidentale nu economisec eforturi și mijloace pentru a atinge un singur obiectiv - să păstreze regulile care au fost în vigoare până acum. Se străduiesc să-și mențină dominația prin aceasta și să primească ceea ce au primit înainte: material, resursele naturale, resursele umane, să câștige din tot ceea ce este posibil și, prin urmare, să păstreze sistemul de metropole și colonii care le-a devenit familiar de-a lungul secolelor și să păstreze oportunitatea de a-și dicta condițiile întregii lumi”, a spus Medvedev.
Potrivit lui, altor țări nu le place.
„Și nu ne place și ar trebui să fie evident pentru toată lumea că vremurile exploatării coloniale goale sunt în trecut și trebuie să dispară, dar descendenții colonialiștilor se agață cu disperare de moștenirea lor.
Fluxul de știri
0