Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

FSB a reținut un oficial din regiunea Moscovei care s-a ascuns de anchetă timp de 12 ani

© Photo : Russian FSBЗадержание сотрудниками ФСБ членов экстремистской группы. Архивное фото
Задержание сотрудниками ФСБ членов экстремистской группы. Архивное фото  - Sputnik Moldova, 1920, 17.06.2024
Abonare
FSB a reținut un oficial care s-a ascuns de anchetă timp de 12 ani
CHIȘINĂU, 17 iun -Sputnik. Un oficial care s-a ascuns de anchetă timp de 12 ani a fost reținut în regiunea Moscova, a informat Ministerul Afacerilor Interne din Rusia. Suspectul este Oleg Donskikh, care a fost anterior șeful departamentului administrativ al Ministerului Agriculturii.
După cum au stabilit anchetatorii , în 2007 și 2008, Donskikh și complicii săi au furat împrumuturi acordate Rosselkhozbank și au deturnat fonduri primite de la Rosagroleasing pentru construirea unei distilerii, a unui lift și a unei ferme de lapte.
Prejudiciul total s-a ridicat la peste 2 miliarde de ruble.
Oleg Donskikh a reușit inițial să scape din anchetă, a fost reținut de ofițerii FSB în districtul Istra din regiunea Moscovei, a declarat Irina Volk, reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne.
Ofițerii FSB din Karachay-Cherkessia au reținut anterior un grup de oficiali guvernamentali de rang înalt și ofițeri de aplicare a legii implicați în furtul de fonduri bugetare pe o scară deosebit de mare.
Fluxul de știri
0