Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jocurile BRICS: Rusia continuă să conducă în clasamentul pe medalii

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaParticipanții la Jocurile BRICS de la Kazan
Participanții la Jocurile BRICS de la Kazan - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2024
Participanții la Jocurile BRICS de la Kazan. Foto de arhivă
Abonare
Participanții la Jocurile BRICS de la Kazan continuă să câștige medalii și să stabilească recorduri.
CHIȘINĂU, 16 iun - Sputnik. Potrivit rezultatelor celei de-a treia zile de competiție la Jocurile BRICS, echipa națională a Rusiei continuă să conducă în clasamentul pe medalii.
Astfel, la data de 25 iunie, sportivii ruși au reușit să cucerească 38 de medalii de aur, 28 de argint și 16 de bronz.
Competiția de gimnastică din cadrul Jocurilor BRICS s-a încheiat sâmbătă, cu cinci seturi de medalii acordate. Spectatorii au asistat la o performanță clară a elementelor tehnice complexe în disciplinele individuale, se arată pe site-ul oficial al Jocurilor.
Campionatele de înot sincronizat, karate, haltere, wushu și jianshu s-au încheiat, de asemenea, în cea de-a treia zi de competiție.
Competițiile de la Jocurile BRICS au continuat în cursul zilei de duminică.
Selecționata Rusiei are un total de 78 de medalii de aur, 52 de argint și 30 de bronz. Pe locul doi în clasamentul pe medalii se află sportivii din Belarus, care au obținut 13 medalii de aur, 26 de argint și 28 de bronz. Echipa Chinei se află pe locul al treilea. Aceasta are 11 medalii de aur, nouă de argint și șase de bronz.
Sportivii moldoveni participanți la Jocuri au o medalie de aur, două de argint și trei de bronz. La Kazan, 12 sportivi moldoveni concurează la cinci discipline sportive: lupte la centură, judo, koresh, sambo și gimnastică ritmică.
Jocurile BRICS se desfășoară la Kazan între 12 și 23 iunie, cu participarea a aproximativ 4.000 de sportivi din peste 90 de țări. Aceștia vor concura pentru obținerea unor distincții în 27 de discipline sportive.
Fluxul de știri
0