Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Kievul are șansa să oprească războiul

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaВсемирный фестиваль молодежи в Сочи
Всемирный фестиваль молодежи в Сочи - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2024
Abonare
Peskov: Kievul are șansa să ia în considerare inițiativa lui Putin și să oprească războiul
MOSCOVA, 15 iunie - Sputnik. Regimul de la Kiev are într-adevăr șansa să ia în considerare inițiativa de pace a președintelui rus Vladimir Putin și, ținând cont de realitățile actuale, să oprească ostilitățile și să treacă la o înțelegere pașnică, a declarat secretarul de presă al liderului rus, Dmitri Peskov.
„Au șansa să ia în considerare inițiativa de pace a lui Putin și, ținând cont de realitățile actuale de pe fronturi, să oprească războiul și să treacă la o reglementare pașnică”, a spus Peskov, videoclipul a fost publicat pe canalul Telegram al jurnalistului TV Pavel Zarubin.
Vineri, la o întâlnire cu conducerea Ministerului rus de Externe, Vladimir Putin a declarat că, pentru a începe negocierile, Ucraina trebuie să-și retragă trupele de pe întreg teritoriul noilor regiuni ale Rusiei - RDP , LPR și regiunile Herson și Zaporojie... Șeful statului rus a menționat că ostilitățile vor înceta imediat după ce Kievul va fi de acord cu această condiție. De asemenea, potrivit președintelui, Kievul trebuie să notifice oficial renunțarea la planurile de aderare la NATO - Moscova are nevoie de un statut neutru, nealiniat, fără energie nucleară pentru Ucraina pentru o reglementare pașnică.
Fluxul de știri
0