Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Japonia va introduce sancțiuni împotriva a patru țări

© Sputnik / Yuriy Somov / Accesați arhiva multimediaБуддийский храм в Токио
Буддийский храм в Токио - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2024
Abonare
Tokyo va introduce măsuri împotriva Chinei, Indiei și Emiratelor Arabe Unite din cauza eludării sancțiunilor împotriva Federației Ruse
TOKYO, 14 iunie –Sputnik. Japonia va impune sancțiuni împotriva companiilor din China, India, Emiratele Arabe Unite și Uzbekistan pentru eludarea sancțiunilor împotriva Rusiei, a declarat secretarul general al guvernului japonez Yoshimasa Hayashi,în cadrul unei conferințe de presă la Tokyo.
„În ceea ce privește sancțiunile, țara noastră consideră că este important să reacționăm ferm la încercările de eschivare sau ocolire a sancțiunilor împotriva Rusiei , Emiratele Arabe Unite, Uzbekistan, Kazahstan. Aceste sancțiuni nu sunt îndreptate împotriva anumitor țări, le considerăm ca măsuri împotriva companiilor individuale implicate în eludarea sancțiunilor. În prezent, ne aflăm în etapa finală de a ajunge la un acord asupra detaliilor unui nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei și intenționăm să îl anunțăm oficial în curând”, a spus Hayashi.
Fluxul de știri
0