Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Sputnik a devenit partener informațional al IMDS „Fleet-2024”

© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Accesați arhiva multimediaРабота студии радио Sputnik на Восточном экономическом форуме во Владивостоке
Работа студии радио Sputnik на Восточном экономическом форуме во Владивостоке - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2024
Abonare
Sputnik a devenit partenerul informațional al Salonului Maritim Internațional și va oferi informații despre evenimentele IMDS „Fleet-2024” în țările în care este prezentă în 25 de limbi.
MOSCOVA, 13 iunie Sputnik. Agenția Internațională de Informații Sputnik a devenit partenerul informațional al Salonului Maritim Internațional (IMMS) „Fleet-2024”.
Salonul Maritim va avea loc în perioada 19-23 iunie la Kronstadt, pe teritoriul Muzeului Gloriei Navale și al Centrului de Convenții și Expoziții (CEC).
Organizatorii salonului sunt Ministerul Industriei și Comerțului și Ministerul Apărării al Federației Ruse.
Expoziția salonului include în mod tradițional construcții navale și construcții navale, arme și arme, control de luptă, sisteme de navigație și comunicații, centrale electrice pentru nave, aviație navală, infrastructură de sprijin, noi tehnologii și materiale avansate.
Pe parcursul a cinci zile, programul de afaceri va include mese rotunde, conferințe, sesiuni plenare, prezentări ale dezvoltărilor inovatoare, întâlniri și discuții despre probleme de actualitate în dezvoltarea industriei maritime.
O componentă importantă a Flotei-2024 va fi demonstrația navelor de război și a navelor marinei ruse. Pe debarcaderul situat lângă CEC (degul de est al Ust-Rogatka) vor fi expuse nave, vase și bărci, arme și echipamente militare. Comandanții și echipajul navelor vor efectua excursii fascinante pentru participanții și oaspeții salonului, vor vorbi despre istoria, echipamentul și capacitățile de luptă ale navelor.
În calitate de partener internațional de informații, Sputnik va oferi informații despre evenimentele IMDS „Fleet-2024” în țările în care este prezentă în 25 de limbi.
Fluxul de știri
0