Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean și ministrul austriac al Muncii au discutat despre agricultură și energie verde

© Guvernul Republicii MoldovaDorin Recean și șeful Ministerului austriac al Muncii și Economiei, Martin Kocher
Dorin Recean și șeful Ministerului austriac al Muncii și Economiei, Martin Kocher - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2024
Dorin Recean și șeful Ministerului austriac al Muncii și Economiei, Martin Kocher. Foto de arhivă
Abonare
Reprezentanți ai guvernelor Republicii Moldova și Austriei au discutat aspecte ale cooperării bilaterale.
CHIȘINĂU, 12 iunie - Sputnik. Prim-ministrul Dorin Recean și șeful Ministerului austriac al Muncii și Economiei, Martin Kocher, au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova, consolidarea relațiilor comercial-economice bilaterale și posibilitățile de extindere a acestora în domeniile agriculturii și energiei verzi.
Recean a evidențiat nivelul înalt și constructiv al parteneriatului dintre Republica Moldova și Austria, subliniind că prioritățile actuale ale guvernului sunt legate de crearea condițiilor necesare pentru asigurarea unei creșteri economice durabile, îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, menținerea păcii și stabilității în țară.
„Ne dorim să implementăm cât mai multe proiecte moldo-austriece în beneficiul cetăţenilor, axate pe digitalizare, inovație, eficiență energetică, economie verde și protecția mediului”, a declarat premierul moldovean în cadrul întrevederii.
Întâlnirea dintre premierul moldovean și ministrul austriac al muncii și economiei a avut loc în marja unei conferințe privind redresarea Ucrainei la Berlin.
Fluxul de știri
0