Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Membrii blocului „Victoria” de Ziua Rusiei au participat la recepția de la Ambasada Rusiei

© Photo : Evghenia Guțul / TelegramDe Ziua Rusiei la Ambasada Rusiei de la Chișinău a fost organizată o recepție la care au participat reprezentanții ai blocului politic „Victoria”.
De Ziua Rusiei la Ambasada Rusiei de la Chișinău a fost organizată o recepție la care au participat reprezentanții ai blocului politic „Victoria”. - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2024
De Ziua Rusiei la Ambasada Rusiei de la Chișinău a fost organizată o recepție la care au participat reprezentanții ai blocului politic „Victoria”.. Foto de arhivă
Abonare
Tradițional de Ziua Rusiei la Ambasada Rusiei de la Chișinău a fost organizată o recepție la care au participat reprezentanții ai blocului politic „Victoria”.
CHIȘINĂU, 12 iunie - Sputnik. Deputați ai Parlamentului Republicii Moldova, membri ai blocului „Victoria”, bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul și președintele Adunării Populare a autonomiei, Dmitri Konstantinov, au participat la recepția oferită la Ambasada Rusiei în Moldova cu ocazia Zilei Rusiei.
Guțul a declarat că, în cadrul evenimentului, au discutat despre rezultatele activității delegației blocului politic la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg și au trasat perspectivele de consolidare a cooperării dintre Găgăuzia și regiunile rusești.
"Găgăuzia și poporul rus multinațional sunt legate de o prietenie veche de secole și de strânse legături economice, culturale și spirituale. Sunt convins că eforturile noastre comune vor contribui la dezvoltarea stabilă a Găgăuziei și a întregii țări", a scris bașcanul pe rețelele de socializare.
De asemenea, ea și-a exprimat recunoștința aparte față de ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Rusiei, Oleg Vasnețov, pentru primirea călduroasă și dialogul sincer.
„Înțelegerea reciprocă și cooperarea dintre popoarele noastre servesc drept temelie solidă pentru viitoarele succese și realizări”, a spus Guțul.
Deputatul moldovean Marina Tauber a declarat că echipa blocului „Victoria” apreciază foarte mult relațiile calde cu Federația Rusă.
„Și suntem foarte recunoscători pentru sprijinul continuu de care se bucură Moldova. Avem multe planuri comune care vor ajuta țara noastră să se dezvolte. Mulțumesc pentru această primire ambasadorului extraordinar și plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vladimirovici Vasnețov. Relațiile noastre cu Rusia se bazează pe respect reciproc și cooperare fructuoasă. Sunt sigură că așa va fi întotdeauna", a conchis deputatul.
Fluxul de știri
0