Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

CSP a desemnat adjuncții Procurorului General

© Photo : Consiliul Superior al ProcurorilorConsiliul Superior al Procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2024
Abonare
Consiliul Superior al Procurorilor în ședința de astăzi a desemnat adjuncții Propurorului General
CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a aprobat candidaturile propuse pentru funcțiile de adjuncți ai Procurorului General, pe perioada exercitării mandatului de către domnul Ion Munteanu în funcția de Procurorul General, anunță un comunicat al CSP.
„Astfel, funcțiile sus-menționate urmează fi exercitate de către Sergiu Russu, care a ocupat funcția de procuror-șef al Secției combatere trafic de ființe umane a Procuraturii Generale și Sergiu Brigai, care a deținut funcția de adjunct al Procurorului General interimar”, se menționeaz în comunicat.
Din declarațiile susținute de către Procurorul General Ion Munteanu, în cadrul ședinței de astăzi de la CSP, aceștia vor fi responsabili de domeniul de urmărire penală și, respectiv, cel judiciar.
Mai precizăm că, în timpul ședinței de astăzi au mai fost exeminte subiecte din agenda ce au vizat aprobarea și desemnarea unor interimari la funcțiile de procuror-conducător.
Este vorba de procurorii, Dumitru Robu, pentru funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și
Alexandru Machidon, pentru funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.
Fluxul de știri
0