Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia și-a sporit livrările de îngrășăminte către Brazilia

© Sputnik / Денис Абрамов / Accesați arhiva multimediaProducția de îngrășăminte la Almaz Fertilizatori din Ținutul Stavropol Krai
Producția de îngrășăminte la Almaz Fertilizatori din Ținutul Stavropol Krai - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2024
Abonare
Rusia și-a majorat livrările de îngrășăminte către Brazilia în luna mai până la un maxim din 2023
CHIȘINĂU, 11 iunie - Sputnik. În luna mai, Rusia a majorat livrările de îngrășăminte către Brazilia până la maximul din acest an - 304,4 milioane de dolari, potrivit calculelor RIA Novosti bazate pe datele serviciului de statistică brazilian.
Astfel, la sfârșitul primăverii companiile braziliene au cumpărat îngrășăminte din Rusia în valoare de 304,4 milioane de dolari, ceea ce reprezintă cu șapte procente mai mult decât luna precedentă. Acesta a fost cel mai mare volum de achiziții din decembrie 2023, când valoarea importurilor a totalizat 304,6 milioane de dolari.
Rusia a furnizat Braziliei în principal îngrășăminte potasice (166,3 milioane de dolari) și îngrășăminte combinate (101,4 milioane de dolari). Livrările de îngrășăminte cu azot s-au ridicat la doar 36,8 milioane de dolari.
Federația Rusă a fost principalul furnizor de îngrășăminte pentru Brazilia în luna mai. Canada s-a clasat pe locul al doilea, cu 124 de milioane de dolari, urmată de Maroc, cu 100 de milioane de dolari. Israelul a furnizat 62 de milioane de dolari, iar China 60 de milioane de dolari.
Fluxul de știri
0