Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean va reprezenta Moldova la Berlin la Conferința pentru reconstrucția Ucrainei

© Sputnik / Rodion ProcaDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2024
Abonare
Dorin Recean pleacă la Berlin, unde va participa la o conferință privind reconstrucția Ucrainei.
CHIȘINĂU, 11 iunie - Sputnik. Premierul moldovean Dorin Recean se îndreaptă spre Berlin, unde va reprezenta țara noastră la o conferință privind reconstrucția Ucrainei.
Se menționează că în cadrul evenimentului, premierul moldovean va participa la o ședință de lucru a șefilor de stat și de guvern, care va fi prezidată de Olaf Scholz și Vladimir Zelenski.
De asemenea, prim-ministrul moldovean va avea întrevederi bilaterale cu ministrul federal german pentru dezvoltare economică și cooperare, Svenja Schulze, și cu ministrul federal austriac pentru muncă și afaceri economice, Martin Kocher.
De asemenea, Recean va discuta subiecte de pe agenda bilaterală cu șefa Ministerului german de Externe, Annalena Berbock.
Se așteaptă ca în urma conferinței să rezulte prezentarea unei Declarații naționale privind procesul de reconstrucție a Ucrainei.
Fluxul de știri
0