Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Apple și-a prezentant propria inteligență artificială

© AFP 2024 / JEWEL SAMADЛоготип Apple.
Логотип Apple. - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2024
Abonare
Apple și-a prezentat propria sa inteligență artificială Apple Intelligence
Chișinău 11 iun - Sputnik. Apple a introdus propria sa inteligență artificială, Apple Intelligence, pentru iPhone, iPad și Mac, relatează compania .
„Apple a prezentat astăzi Apple Intelligence, un sistem personal AI pentru iPhone, iPad și Mac care combină puterea modelelor generative cu context personalizat... Apple Intelligence este integrat în iOS 18, iPadOS 18 și macOS Sequoia”, se spune în comunicat.
Ca parte a sistemului Apple Intelligence, compania a introdus și Private Cloud Compute de la Apple, care oferă utilizatorilor o nouă putere de calcul.
Potrivit versiunii, Apple Intelligence vă va permite să scurtați, să corectați, să verificați și să proiectați stilistic diverse texte folosind instrumente de scriere. În plus, noua IA va putea crea transcrieri text ale apelurilor telefonice. Folosind instrumentul Image Playground, utilizatorii vor putea genera imagini. De asemenea, accesul la ChatGPT va fi integrat în iOS 18, iPadOS 18 și macOS Sequoia.
Apple, fondată în 1976, produce computere personale și tablete, playere audio, telefoane, ceasuri inteligente și software.
Fluxul de știri
0