Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: orice provizie de arme către Kiev o rundă de tensiune

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaВсемирный фестиваль молодежи в Сочи
Всемирный фестиваль молодежи в Сочи - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2024
Abonare
Peskov: fiecare furnizare de arme către Kiev este o nouă rundă de escaladare a tensiunilor
CHIȘINĂU, 7 iunie – Sputnik. Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov a spus că fiecare nouă furnizare de arme către Ucraina este o nouă rundă de escaladare a tensiunilor responsabilitatea pentru escaladarea conflictului revine țărilor occidentale care îl inițiază
„Fiecare nouă aprovizionare este o nouă rundă de escaladare a tensiunii, iar responsabilitatea pentru această nouă rundă revine acelor țări care o inițiază”, a spus Peskov într-un interviu acordat Izvestia.
Peskov a amintit că președintele rus Vladimir Putin a spus că Rusia aude declarații despre planurile Occidentului colectiv de a furniza arme Ucrainei și este pregătită pentru acest lucru, gata să o contracareze.
„Președintele a spus în mod clar că Rusia aude declarații despre planurile reprezentanților Occidentului colectiv – adică aprovizionarea cu arme și așa mai departe, Rusia este pregătită pentru asta, Rusia are mijloacele pentru a o contracara”, a spus Peskov.
Fluxul de știri
0