Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Primul acord fără hârtie din istoria forumului a fost semnat la SPIEF

© Фотохост-агентство РИА Новости / Accesați arhiva multimediaПодготовка конгрессно-выставочного центра "Экспофорум" к ПМЭФ-2023
Подготовка конгрессно-выставочного центра Экспофорум к ПМЭФ-2023 - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2024
Abonare
SKB Kontur și Interleasing au semnat un acord de cooperare fără hârtie
CHIȘINĂU, 5 iunie – Sputnik. Primul acord de cooperare fără folosirea hârtiei a fost semnat în cadrul Forumului Economic Internațional de la Sankt Petersburg între SKB Kontur și compania de leasing Interleasing, relatează un corespondent RIA Novosti de la ceremonia de semnare.
„Pentru prima dată în istoria SPIEF, semnarea a avut loc în întregime online, fără utilizarea hârtiei... Fiecare dintre semnatari a folosit propria semnătură electronică calificată,” a spus Interleasing.
Companiile intenționează să lucreze împreună la transformarea digitală a produselor și la optimizarea proceselor. Interacțiunea va avea ca scop optimizarea proceselor de afaceri folosind instrumente moderne. Unul dintre aspectele cheie ale cooperării va fi schimbul de experiență, cunoștințe și informații metodologice.
„Creșterea cotei de servicii digitale pentru clienți este unul dintre obiectivele cheie ale Interleasing. Acum vedem că alegerea clientului este influențată nu doar de cost, ci și de viteza și fabricabilitatea proceselor. Cooperarea cu SKB Kontur va permite optimizarea procesele de afaceri, introduceți soluții moderne inovatoare”, a declarat directorul general al Interleasing, Serghei Savinov.
Interleasing este o companie privată de leasing cu amănuntul, cu filiale în 69 de orașe din Rusia. În prezent, există 7 emisiuni de obligațiuni interleasing tranzacționate la bursă în circulație pentru o sumă totală de 19,4 miliarde de ruble.
SKB Kontur este un grup de companii care dezvoltă un ecosistem pentru afacerea Kontur, investind în educație, infrastructură și comunitatea IT.
Forumul Economic Internațional St. Petersburg (SPIEF) are loc în perioada 5-8 iunie. RIA Novosti este partenerul de informare al forumului.
Fluxul de știri
0