Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov: Rusia salută interesul Turciei pentru BRICS

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaВсемирный фестиваль молодежи в Сочи
Всемирный фестиваль молодежи в Сочи - Sputnik Moldova, 1920, 04.06.2024
Abonare
Rusia salută interesul Turciei pentru BRICS, a declarat Dmitri Peskov
MOSCOVA, 4 iunie - Sputnik. Rusia salută interesul Turciei pentru BRICS, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov.
Anterior, ministrul turc de externe Hakan Fidan a declarat că Turcia ar dori să devină membră a BRICS și va monitoriza evoluția. Anterior, agenția de stat Anadolu a raportat că ministrul turc de externe se așteaptă să viziteze Rusia săptămâna viitoare și să participe la Consiliul miniștrilor de externe BRICS.
„Bineînțeles, cu toții salutăm un astfel de interes sporit față de BRICS din partea statelor noastre vecine, inclusiv a partenerilor noștri importanți precum Turcia. Desigur, subiectul acestui interes va fi pe agenda summit-ului BRICS, care va fi prezidat de Rusia, pentru care ne pregătim foarte activ”, a spus Peskov, răspunzând la întrebările jurnaliştilor.
Fluxul de știri
0