Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Carlson a făcut o declarație neplăcută pentru Ucraina și Occident despre Rusia

© AP Photo / Richard DrewTucker Carlson Tonight
Tucker Carlson Tonight - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2024
Tucker Carlson Tonight. Foto de arhivă
Abonare
Tucker Carlson a declarat că este imposibil să învingi Rusia
CHIȘINĂU, 31 mai - Sputnik. Jurnalistul american Tucker Carlson a declarat în cadrul emisiunii Tucker Carlson Network că este imposibil de a învinge Rusia.
„Cu un minut în urmă, dumneavoastră (actorul Tim Dillon - n.r.) ați spus că nu există nicio șansă ca Ucraina - "Ucraina" în ghilimele, adică de fapt NATO, de fapt Statele Unite - să poată învinge o țară care are cu 100 de milioane de oameni mai mult și o capacitate de producție mult mai impresionantă. Toate acestea au fost de la bun început un demers prostesc, este imposibil de învins. <...> Și acesta este adevărul", a notat jurnalistul.
În februarie, Carlson i-a luat un interviu lui Vladimir Putin. Președintele rus a explicat în detaliu că Moscova nu are de gând să atace țările NATO, acest lucru nu are sens. Liderul rus a remarcat că politicienii occidentali își intimidează în mod regulat cetățenii cu o amenințare rusească imaginară pentru a distrage atenția de la problemele interne, dar „oamenii inteligenți înțeleg perfect că este un fals”. Putin a adăugat că țările occidentale au început să înțeleagă că înfrângerea strategică a Rusiei în conflictul cu Ucraina este imposibilă, așa că ar trebui să se gândească la următorii pași, în timp ce Moscova este pregătită pentru dialog.
Fluxul de știri
0