Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tiraspolul este îngrijorat de vizitele la Chișinău ale oficialilor din țările NATO

© Photo : Информационное агентство "Новости Приднестровья"Șeful delegației transnistrene la Comisia Unificată de Control (CUC), Oleg Beliakov
Șeful delegației transnistrene la Comisia Unificată de Control (CUC), Oleg Beliakov - Sputnik Moldova, 1920, 30.05.2024
Șeful delegației transnistrene la Comisia Unificată de Control (CUC), Oleg Beliakov. Foto de arhivă
Abonare
Tiraspolul este alarmat de vizitele oficialilor din țările NATO în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 30 mai - Sputnik. Tiraspolul urmărește îndeaproape vizitele efectuate la Chișinău de oficialii de rang înalt din țările NATO și nu crede în mod deosebit că banii alocați Moldovei vor fi folosiți exclusiv în scopuri pașnice, a declarat pentru jurnaliști șeful delegației transnistrene la Comisia Unificată de Control (CUC), Oleg Beliakov.
„Se pretinde că aceste fonduri vor fi folosite pentru menținerea sistemului energetic, dar noi ne îndoim profund de acest lucru. Suntem întotdeauna îngrijorați atunci când ajung oficiali precum secretarul de stat al SUA și ministrul german al Apărării, deoarece aceștia îndeplinesc anumite funcții", a declarat Beliakov.
El a explicat că, de fiecare dată, în Transnistria apare o întrebare - la ce vor fi folosiți acești bani.
„Fiecare astfel de vizită ridică o întrebare: dacă nu cumva va exista o întărire a componentei militare a Republicii Moldova, dacă nu cumva va exista o retorică agresivă împotriva forțelor de menținere a păcii și evoluții negative. Aceasta este ceea ce ne îngrijorează în primul rând", a declarat Beliakov.
Fluxul de știri
0