Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reprezentanții Republicii Moldova participă la Forumul Economic BRICS de la Moscova

© Photo : Blocul Politic "Victorie"Reprezentanții opoziției moldovenești participă la forumul economico-financiar internațional BRICS de la Moscova
Reprezentanții opoziției moldovenești participă la forumul economico-financiar internațional BRICS de la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2024
Abonare
Reprezentanți ai forțelor de opoziție din Republica Moldova participă la forumul economic internațional BRICS din Rusia.
CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Reprezentanții opoziției moldovenești participă la forumul economico-financiar internațional BRICS de la Moscova.
© Photo : Blocul Politic "Victorie"Reprezentanții opoziției moldovenești participă la forumul economico-financiar internațional BRICS de la Moscova
Делегация Молдовы на международном финансово-экономическом форуме БРИКС 2024 - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2024
Reprezentanții opoziției moldovenești participă la forumul economico-financiar internațional BRICS de la Moscova
Moldova este reprezentată de deputatul Irina Lozovan și președintele Partidului „Șansa”, Alexei Lungu, membri ai blocului „Victoria”, precum și de fostul premier al țării, Vasile Tarlev.
„Pentru Republica Moldova, acest forum este o mare șansă de a găsi noi piețe, parteneri de încredere și finanțări favorabile. Suntem încrezători că activitatea reprezentanților noștri în marja forumului va fi foarte productivă", se arată în mesajul publicat pe canalul Telegram al blocului politic Victoria.
Totodată, se precizează că vor fi abordate, în special, problemele legate de accesul armonios la noile piețe ale țărilor BRICS, organizarea comerțului și investițiilor reciproce, dezvoltarea de noi proiecte comune, consolidarea legăturilor dintre cercurile de afaceri.
Forumul economico-financiar internațional BRICS s-a deschis la Moscova la 27 mai. Aproximativ 700 de participanți din întreaga lume se vor reuni pe o singură platformă. Miniștri, reprezentanți ai misiunilor diplomatice și ai cluburilor de afaceri, directori executivi, experți și invitați de onoare sunt așteptați să discute despre dezvoltarea afacerilor în contextul transformărilor globale.
Fluxul de știri
0