Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Năstase se așteaptă și acum la „scenarii” contra sa ca pe vremea lui Plahotniuc

© Sputnik / Mihai CarausAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2024
Abonare
Andrei Năstase se așteaptă și acum la „scenarii” contra sa ca pe vremea lui Plahotniuc
CHIȘINĂU, 24 mai – Sputnik. Fostul lider al Platformei DA Andrei Năstase sugerează că actuala putere i-ar putea crea situații ca și cea a lui Plahotniuc.
„Când eu și colegii mei eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite", declară Andrei Năstase, care a adăugat că acum mulți dintre cei din fosta guvernare au ajuns să fie fugari.
„Cum a consemnat istoria evoluția ulterioară a evenimentelor? Eu sunt aici, la televiziune, ei, toți, sunt fugari. Din nou, vorbesc despre valorile care pot garanta integrarea noastră europeană. Din nou, mă aștept la fel și fel de scenarii. Dar, trebuie să fie clar, voi spune oamenilor adevărul și voi lupta în continuare pentru demnitatea poporului nostru", mai spune Andrei Năstase.
Andrei Năstase - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2024
Politică
Năstase susțien că PAS nu are competența necesară pentru a reforma procuratura
Fluxul de știri
0