Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

A fost anunțată data când va avea loc prima dezbatere electorală între Biden și Trump

© AFP 2024 / JIM WATSONDezbateri Donald Trump și Joe Biden
Dezbateri Donald Trump și Joe Biden - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2024
Abonare
CNN va organiza prima dezbatere preelectorală între Biden și Trump pe 27 iunie
CHIȘINĂU, 16 mai - Sputnik. Postul de televiziune CNN a confirmat pe site-ul său că va organiza prima dezbatere preelectorală între candidații la președinția SUA Joe Biden și Donald Trump la 27 iunie în studioul său din Atlanta, Georgia.
„CNN va găzdui o dezbatere preelectorală între președintele Joe Biden și fostul președinte Donald J. Trump pe 27 iunie 2024 în statul-cheie Georgia. Dezbaterea va avea loc în studioul CNN din Atlanta", a precizat postul de televiziune.
CNN a precizat că a acceptat condiția lui Biden ca niciun telespectator să nu fie lăsat să intre în studio.

„Moderatorii dezbaterii și alte detalii suplimentare vor fi anunțate la o dată ulterioară”, se mai anunță în comunicat.

Trump și-a anunțat anterior disponibilitatea de a participa la dezbaterea electorală cu succesorul și rivalul său Biden la datele propuse de acesta din urmă.
La rândul său, serviciul de presă al campaniei lui Trump a propus organizarea a patru runde de dezbateri: în iunie, iulie, august și septembrie. Și în campania fostului președinte s-a pronunțat în favoarea unor dezbateri ale candidaților la funcția de vicepreședinte.
Alegerile prezidențiale din SUA vor avea loc la 5 noiembrie 2024. Principalii rivali în cursa electorală sunt actualul șef de stat, democratul Biden, și fostul lider american, republicanul Trump. Ambii candidați au adunat deja suficiente voturi ale delegaților în urma voturilor preliminare anterioare pentru nominalizarea din partea partidelor lor, în timp ce aproape toți rivalii lor și-au anunțat retragerea din cursă.
Fluxul de știri
0