Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Azi și mâine militarii moldoveni vor efectua exerciții comune cu militari americani

© Photo : Ministerul Apărării al Republicii MoldovaMilitari moldoveni la exerciții internaționale
Militari moldoveni la exerciții internaționale - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2024
Abonare
Azi și mâine militarii moldoveni vor efectua exerciții comune cu militari americani
CHIȘINĂU, 13 mai - Sputnik. Militarii moldoveni și americani vor executa în perioada 13-14 mai, antrenamente de desantare în cadrul exercițiului „Swift Response”.
Peste 200 de militari moldoveni și americani vor efectua sărituri din două aeronave militare C-130 Hercules, din dotarea Forțelor Armate SUA, folosind sistemul de parașute MC6/T-11.
Militarii Batalionului cu Destinație Specială „Fulger”, precum și militarii din Divizia aeropurtate 82 din SUA, vor efectua sărituri demonstrative în masă, de la o altitudine de 350 metri, în perimetrul zonelor din apropierea localităților din raioanele Florești și Fălești.
Pe parcursul desfășurării exercițiului, până pe 16 mai, vor avea loc deplasări ale unităților de tehnică militară pe drumurile naționale din centrul și nordul țării.
В Белгороде в результате обстрела ВСУ обрушился подъезд многоквартирного жилого дома - Sputnik Moldova, 1920, 12.05.2024
Rusia
Rusia i-a cerut OSCE să condamne atacul Kievului asupra orașului Belgorod
Fluxul de știri
0