Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Ambasadorul rus în SUA a criticat lipsa de reacție a americanilor la tragedia din Belgorod

© Sputnik / Pavel Kolyadin / Accesați arhiva multimediaBelgorod, casă lovită de o rachetă ucraineană
Belgorod, casă lovită de o rachetă ucraineană - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2024
Belgorod, casă lovită de o rachetă ucraineană
Abonare
Ambasadorul rus în SUA Antonov a criticat lipsa de reacție a americanilor la tragedia din Belgorod
CHIȘINĂU, 13 mai - Sputnik. "Mass-media „independentă” nici nu a observat că în timpul zilei de ieri un oraș rus a fost atacat de degenerați neo-nazi de aproximativ zece ori”, a declarat ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoli Antonov, comentând lipsa de reacție din SUA la tragedia de la Belgorod și loviturile letale ale Forțelor Armate ucrainene asupra zonelor rezidențiale.
Nu a existat nici măcar un indiciu de condoleanțe din partea oficialilor americani, ceea ce este foarte grăitor, a spus el.
În opinia sa, acest lucru subliniază disponibilitatea Washingtonului de a face totul pentru „absolvirea marionetelor lor de la Kiev de responsabilitatea pentru atrocitățile comise”.
"Politica de „struț” a Occidentului colectiv, condus de Statele Unite, și ne dorința de a-i opri pe acoliții lor ucraineni nu vor duce la nimic bun. Ascunderea teroriștilor este ceva monstruos și inuman”, subliniază Antonov.
В Белгороде в результате обстрела ВСУ обрушился подъезд многоквартирного жилого дома - Sputnik Moldova, 1920, 12.05.2024
Rusia
Rusia i-a cerut OSCE să condamne atacul Kievului asupra orașului Belgorod
Fluxul de știri
0