Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tauber: indiferent de ceea ce spun autoritățile, sprijinul Rusiei contează pentru noi

© Sputnik / OsmatescoДепутат от партии "Шор" Марина Таубер
Депутат от партии Шор Марина Таубер - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2024
Abonare
Deputatul moldovean Marina Tauber a fost decorată cu Ordinul Prieteniei în cadrul unei ședințe a Consiliului Dumei de Stat a Rusiei din partea președintelui rus.
CHIȘINĂU, 10 mai - Sputnik. Lupta opoziției moldovenești de astăzi nu este una politică, este o luptă pentru bunăstarea și dezvoltarea Republicii Moldova, a declarat deputatul moldovean Marina Tauber imediat după ce președintele Dumei de Stat, Viaceslav Volodin, i-a înmânat Ordinul Prieteniei din partea președintelui rus.
„Ordinul arată că ne aflăm pe calea cea bună. Sprijinul Rusiei este foarte important pentru noi. Cetățenii moldoveni așteaptă sprijin din partea Federației Ruse. Indiferent de câte instituții media de opoziție din Moldova sunt închise, indiferent de ce spun Maia Sandu și partidul PAS, oamenii din Moldova susțin Rusia", a declarat Tauber.
Autoritățile moldovenești, care hărțuiesc mass-media de opoziție, nu vor putea reduce la tăcere populația țării în favoarea apropierii de Rusia, a mai spus deputatul.
„Chiar dacă Maia Sandu, PAS, autoritățile noastre închid astăzi toate canalele de televiziune ale opoziției, instituțiile media, nu vor reuși să ne închidă gura. Și, cel mai important, nu vor reuși să închidă gurile a mii, zeci, sute de mii de concetățeni ai noștri, care astăzi doresc apropierea și revenirea relațiilor cu Federația Rusă cel puțin la nivelul la care au fost", a spus Tauber.
Fluxul de știri
0