Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Mesaj de felicitare cu Ziua Victoriei din partea ambasadorului Rusiei Oleg Vasnețov

© Sputnik / OsmatescoOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2024
Abonare
Mesaj de felicitare cu Ziua Victoriei din partea ambasadorului Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov
CHIȘINĂU, 9 mai – Sputnik. Ambasadorul Rusiei la Chișinău Oleg Vasnețov a transmis un mesaj de felicitare de Ziua Victoriei.
Conducătorul misiunii diplomatice ruse la Chișinău i-a felicitat pe veterani și pe compatrioți cu ocazia împlinirii a 79 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
„Aceasta zi este plină de mândrie, tristețe și recunoștință nemăsurată față de strămoșii noștri care și-au dat viața pe altarul Victoriei asupra fascismului.Eroismul, dăruirea, vitejia și perseverența soldaților din prima linie, a muncitorilor de pe frontul intern și a tuturor celor care au ridicat țara din ruine și cenușă după război sunt înscrise pentru totdeauna în cronica istoriei noastre comune, care a unit popoarele noastre prietene pentru mulți ani”, a spus Vasnețov.
El a subliniat că în contextul noii ordini mondiale multipolare emergente este mai important ca niciodată să păstrăm memoria Marii Victorii.
„Numai protejând în comun istoria, tradițiile, moștenirea culturală și morală vom putea preveni recidivele tragice ale trecutului.Închinăciune adâncă față de dragii noștri veterani. Realizările voastre militare sunt pentru totdeauna în inimile noastre.Din toată inima vă doresc tuturor sănătate, viață lungă și prosperitate!”– astfel se încheie mesajul ambasadorului Oleg Vasnețov.
Fluxul de știri
0