Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Krasnoselski se arată convins de faptul că ambele maluri ale Nistrului sunt pentru pace

Vadim Krasnoselski - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2024
Abonare
Krasnoselski se arată convins de faptul că ambele maluri ale Nistrului sunt pentru evitarea războiului
CHIȘINĂU, 9 mai – Sputnik. Șeful administrației de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a declarat că atât conducerea regiunii transnistrene, cât și cea a Republicii Moldova, nu doresc să admită declanșarea unui război.
„Sunt convins că conducerea Transnistriei și conducerea Moldovei evaluează sobru toate circumstanțele și factorii externi și nu vor să permită războiul. În orice caz, eu văd că conducerea Moldovei de astăzi nu vrea escaladare în Transnistria, conducerea Transnistriei nu vrea escaladare în Moldova”, a spus Krasnoselski.
El a mai atras atenția asupra faptului că Transnistria și Moldova au multe diferențe.
Potrivit acestuia, Tiraspolul are o cu totul altă atitudine față de istorie.
„Nu vrem război Este foarte ușor să începi un război, dar este teribil de dificil să-l închei, prin urmare, trebuie să ai înțelepciune pentru a preveni acest lucru”, a spus Krasnoselski.
Vladimir Putin în Piața Roșie după Parada Victoriei din 9 mai 2024, în compania președinților Cubei, Kazahstanului și altor lideri politici străini - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2024
Rusia
Principalele teze din discursul lui Putin în Piața Roșie la Parada Victoriei
Fluxul de știri
0