Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban: azi pe scena din PMAN vor evolua peste o mie de copii

© Sputnik / Rodion ProcaIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2024
Abonare
Primarul Ion Ceban: azi pe scena din PMAN vor evolua peste o mie de copii
CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Primarul Chișinăului Ion Ceban anunță că azi pe scena din Piața Marii Adunări Nanționale, peste 1000 de copiii din instituțiile educaționale din municipiul Chișinău vor încânta publicul cu talentul și entuziasmul lor.
„Colectivele de copii sunt din diverse instituții de învățământ extrașcolar ale Direcției Generale Educație, printre care se numără: CCC „Ghiocel”, CAE „Curcubeul”, CCC „Floarea Soarelui”, CEE „Lăstărel” și CCC „Luceafărul”, vor evolua cu programe culturale și artistice”, anunță Ceban.
El precizează că „în Orășelul European din Piața Marii Adunări Naționale, Primăria Chișinău va avea 2 corturi cu informații despre proiectele pe care le desfășoară împreună cu partenerii de dezvoltare. În primul cort vor fi prezentate informații despre toate proiectele iar cel de-al doilea cort va fi dedicat tinerilor și activităților Centrelor municipale de Tineret”.
Ceban mai scrie că la corturile Primăriei Chișinău vom desfășura diverse activități pentru toate vârstele.
Tot azi la Chișinău vor avea loc evenimente dedicate sărbătorii Ziua Victoriei în Al Doilea Război Mondial, în care a luptat contra Germaniei naziste și aliaților săi poporul moldovenesc alături de alte popoare din URSS. Pentru aceste popoare această conflagrație mondială a intrat în istorie ca Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Actuala guvernare a Moldovei refuză să sărbătorească victoria asupra nazismului și a înlocuit-o cu Ziua Europei.a
Жозеп Боррель - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2024
Internațional
America și-a pierdut statutul de hegemon, a declarat Borrell
Fluxul de știri
0