Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Kremlinul este gazda summitului UEEA în format extins

© POOL / Accesați arhiva multimediaПрезидент России Владимир Путин принял участие в юбилейном саммите ЕАЭС в Москве
Президент России Владимир Путин принял участие в юбилейном саммите ЕАЭС в Москве - Sputnik Moldova, 1920, 08.05.2024
Abonare
La Moscova au demarat lucrările summitului aniversar al UEEA în format extins
CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. La Kremlin a început reuniune a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic în format extins - liderilor țărilor UEEA li s-au alăturat șefii statelor cu statut de observator.
Summitul aniversar al UEEA, care va avea loc miercuri la Moscova, este programat să coincidă cu cea de-a 10-a aniversare de la semnarea tratatului privind Uniunea Economică Eurasiatică.
Tot azi a avut loc o reuniune a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic într-un format restrâns. La ea au participat liderii Armeniei, Rusiei, Belarusului, Kazahstanului și Kârgâzstanului.
După o scurtă pauză, li s-au alăturat președinții Cubei și Uzbekistanului, aceste țări au statut de observator în UEEA.
Uniunea Economică Eurasiatică (UEEA) este o asociație economică internațională de integrare care funcționează de la 1 ianuarie 2015. Participanții săi sunt Rusia, Armenia, Belarus, Kazahstan și Kârgâzstan. Uniunea este una dintre cele mai mari asociații economice cu libera circulație a mărfurilor, serviciilor, capitalului și muncii.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 08.05.2024
Moldova și Rusia
Putin a transmis țărilor și popoarelor prietene Rusiei mesaje de felicitare
Fluxul de știri
0