Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova și Norvegia vor semna un memorandum de cooperare în sectorul energetic

© Sputnik / OsmatescoПресс-конференция министра энергетики Республики Молдова Виктора Парликова и европейского комиссара по энергетике Кадри Симсон
Пресс-конференция министра энергетики Республики Молдова Виктора Парликова и европейского комиссара по энергетике Кадри Симсон - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2024
Abonare
Victor Parlicov va semna în Norvegia un memorandum de cooperare în sectorul energetic.
CHIȘINĂU, 6 mai - Sputnik. Șeful Ministerului Energiei al Republicii Moldova, Victor Parlicov, va susține un discurs în cadrul unei mese rotunde organizate de Agenția Norvegiană de Cooperare, anunță serviciul de presă al Guvernului.
Parlicov se va afla în vizită la Oslo pe 6 și 7 mai în calitate de membru al delegației guvernului moldovean condusă de președintele Maia Sandu.
De asemenea, șeful Ministerului Energiei va avea o întrevedere bilaterală cu omologul său norvegian Terje Aasland. De asemenea, miniștrii vor semna un memorandum de cooperare în domeniul energetic între Republica Moldova și Norvegia. Documentul este menit să consolideze cooperarea moldo-norvegiană în sectorul energetic și să creeze oportunități investiționale reciproc avantajoase.
De asemenea, membrii delegației moldovenești vor avea o serie de întrevederi cu conducerea norvegiană, inclusiv cu prim-ministrul Jonas Gahr Støre, președintele Parlamentului, Masoud Garakhani, și membrii Comisiei parlamentare pentru afaceri externe și apărare.
Fluxul de știri
0