Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Vinul Moldovei a fost prezent la Convenția Moldo-Americană din Washington DC

© Sputnik / Mihai CarausVinuri moldovenești
Vinuri moldovenești - Sputnik Moldova, 1920, 23.04.2024
Abonare
Vinul Moldovei a fost prezent la Convenția Moldo-Americană din Washington DC
CHIȘINĂU, 23 apr – Sputnik. Vinurile moldovenești au fost prezente la Washington DC, la cea de-a 10-a ediție a Convenției Moldo-Americane (MAC10), anunță Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.
În cadrul evenimentului directorul Oficiul Național al Viei și Vinului Ștefan Iamandi a subliniat angajamentul Moldovei față de promovarea vinurilor de calitate în SUA. Oficialul a menționat, de asemenea, eforturile de facilitare a accesului diasporei din Washington DC la selecția diversificată de vinuri moldovenești disponibile în Statele Unite.
Evenimentul a adunat peste 250 de membri ai diasporei moldovenești din SUA. La fel, au fost prezenți reprezentanți guvernamentali ai Republicii Moldova și oficiali americani.
Evenimentul evidențiază importanța strategică a colaborării între Republica Moldova și America de Nord. Această platformă de dialog și comunicare extinde conexiunile economice, culturale și politice, consolidând legăturile noastre transatlantice.
Beci, sticle de vin, vin moldovenesc - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2023
Economie
Iată în câte țări a ajuns vinul produs în Moldova în anul 2022
Fluxul de știri
0