Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Intimidări la aeroport pentru participarea la Moscova la congresul „Victorie”

© Sputnik / Maksim Blinov / Accesați arhiva multimediaConstituirea blocului electoral „Victorie”
Constituirea blocului electoral „Victorie” - Sputnik Moldova, 1920, 23.04.2024
Abonare
Intimidări la aeroport pentru participarea la Moscova la congresul „Victorie”
CHIȘINĂU, 23 apr – Sputnik. Moldovenii care au revenit la Chișinău luni seara de la evenimentul de constituire a blocului „Victoria” de la Moscova au fost ținuți ore în șir pe Aeroportul Internațional Chișinău. Unii dintre ei au fost interogați. Oamenii susțin că au avut loc chiar și deposedări de telefoane mobile și de bani, precum și amenințări cu dosare.
Pe de altă parte azi de asemenea au revenit câțiva participanți la același eveniment, însă tratamentul de care au avut ei parte a fost mult mai lejer, fără intimidări ca în seara de luni și fără rețineri ore în șir.
De asemenea, azi în sala de așteptare a aeroportului au venit mai mulți susținători ai blocului „Victorie”, care i-au întâmpinat pe colegii lor.
Autoritățile nu au oferit deocamdată explicații rezonabile la ceea ce a fost pe aeroportul din capitală în noaptea de luni spre marți, deși, pentru imaginea țării, ar fi fost necesară o declarație care clarifică lucrurile.
Blocul „Victorie” - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2024
Politică
Dragoș Galbur a propus uciderea politicienilor care au format blocul „Victorie”
Fluxul de știri
0