Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

USMF „Nicolae Testimițeanu” va organiza Ziua Ușilor Deschise

© Sputnik / OsmatescoUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2024
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie. Foto de arhivă
Abonare
Cea mai prestigioasă instituție superioară de învățământ medical din țară va organiza Ziua Ușilor Deschise pentru viitorii abiturienții din acest an
CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova, va organiza pe 18 mai Ziua Uşilor Deschise. Viitorii absolvenți sunt așteptați începând cu ora 9:00, în curtea Blocului didactic central, comunică MOLDPRES.
Potrivit serviciului de presă al instituției, a fost pregătit un program amplu de activități: workshopuri interactive, expoziții, sesiuni foto, excursii la cele mai atractive destinații universitare: Centrul Stomatologic Universitar, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, Centrul Farmaceutic Universitar „Vasile Procopișin”, Biblioteca Științifică Medicală, Centrul de Evaluare Academică, Aleea savanților și medicilor iluștri, Complexul Sociocultural Universitar, Centrul de Autoguvernare Studențească. Totodată, tinerii vor putea vizita și Campusul studențesc: cămine, Complexul Sportiv Universitar, Școala Auto şi alte obiective.
”În cadrul unei întâlniri organizate cu administrația USMF „Nicolae Testemițanu” tinerii vor avea oportunitatea să afle informații din prima sursă despre oferta educaţională a USMF „Nicolae Testemiţanu” (programe de studii de licență, integrate și de master), condițiile de admitere și de cazare, taxe de studii în anul universitar 2024-2025. La întrevedere vor participa rectorul Universității, prorectori, decanii și prodecanii facultăților de Medicină, Farmacie și Stomatologie, şi reprezentanți ai Comisiei de admitere, care vor răspunde la toate întrebările voastre cu privire la procesul de înmatriculare în anul 2024-2025”, mai menționează Moldpres.
Ziua Ușilor Deschise este organizată în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină, Asociația Studenților Farmaciști din Republica Moldova și Asociația Studenților Stomatologi din Moldova.
Fluxul de știri
0