Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul de Externe a discutat la Washington despre sancțiuni și destabilizarea din țării

© Sputnik / Rodion ProcaMihai Popșoi
Mihai Popșoi - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2024
Abonare
Popșoi a mulțumit părții americane pentru sancționarea celor care "subminează democrația în Republica Moldova".
CHIȘINĂU, 20 apr - Sputnik. Șeful Ministerului moldovean de Externe, vicepremierul Mihail Popșoi, a calificat Statele Unite ale Americii drept "cel mai important partener al Republicii Moldova în ceea ce privește sancțiunile".
El a declarat acest lucru după o întrevedere cu Brian Nelson, subsecretar pentru combaterea terorismului și informații financiare la Departamentul Trezoreriei SUA. Serviciul de presă al Ministerului de Externe a precizat că, în timpul conversației, Popșoi a mulțumit părții americane "pentru leadership-ul său în sancționarea celor care subminează democrația și independența Moldovei".
"Sprijinul pe care îl primim de la partenerii noștri americani ne face mai încrezători și mai determinați în lupta împotriva propagandei, dezinformării și atacurilor hibride cu care ne confruntăm", a spus Popșoi.
Ministrul și-a exprimat încrederea că acest sprijin va continua.
"Îi vom monitoriza îndeaproape pe toți cei care doresc să submineze situația din Republica Moldova", a subliniat Popșoi.
Fluxul de știri
0