Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Piese pentru drone și haine aduse ilegal au fost ridicate la Aeroportul Chișinău

© Sputnik / OsmatescoPoliție la Aeroportul Chișinău
Poliție la Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2024
Abonare
Piese pentru drone și haine aduse ilegal au fost ridicate la Aeroportul Chișinău
CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Poliția de Frontieră anunță că angajații săi au depistat la trecerea frontierei părți și accesorii ale aparatelor de zbor fără pilot și un lot comercial de articole vestimentare transprtate ilegal.
În Aeroportul Internațional Chișinău, un cetățean străin a încercat să introducă în țară, fără declarare, accesorii și componente ale unei drone și un lot comercial de articole vestimentare. Cazul a avut loc ieri, 17 aprilie 2024, în cadrul controlului al pasagerilor de la cursa „Istanbul-Chișinău”, anunță Poliția de Frontieră.
În timpul controlului de documente, polițiștii de frontieră au acționat conform analizei de risc, fiind trecut în linia a doua de control un cetățean al Republicii Populare Chineze de 44 de ani. Ulterior, în conlucrare cu funcționarii vamali au fost realizate verificări ale bagajului de cală.
Ca urmare, în bagaj s-au depistat părți componente ale unui aparat de zbor de tıp dronā și un lot comercial de articole vestimentare. Bunurile nedeclarate controlului vamal au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.
Telefoane mobile - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2024
Societate
O schemă de escrocherie telefonică a fost destructurată de polițiștii moldoveni
Fluxul de știri
0