Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O delegație a Chișinăului participă la o expoziție importantă la Amsterdam

© Sputnik / OsmatescoTransport public
Transport public - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2024
Abonare
O delegație a Chișinăului participă la o expoziție importantă la Amsterdam
CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Primarul Chișinăului Ion ceban anunță că o delegație a primăriei, formată din managerii Direcției Generale Mobilitate Urbană și Regiei Transport Electric Chișinău, participă la cea mai mare mare reuniune globală în domeniul mobilității inteligente - Intertraffic Amsterdam 2024, care se desfășoară în perioada 16 - 19 aprilie în Amsterdam, Olanda.
Expoziția Intertraffic Amsterdam este cunoscută ca epicentrul inovațiilor în mobilitate urbană, infrastructură, gestionarea traficului și siguranța rutieră și oferă o platformă excelentă pentru schimbul de bune practici și noile soluții tehnologice în domeniu, dar și de învățare și conectare cu experți din întreaga lume.
Ediția din acest an adună un număr record de participanți, peste 900 de expozanți și 35 000 de profesioniști din industrie, din 140 de țări. Pe agendă sunt peste 125 de sesiuni de informare interactive, demonstrații și prezentări în cadrul Programului Summit & Demonstrativ Intertraffic, unde peste 200 de experți își vor împărtăși cunoștințele despre big data, infrastructura inteligentă, conducerea conectată și automatizată, MaaS, parcările urbane, construcția de drumuri și multe altele.
Complexul „Eternitate” - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2024
Republica Moldova
Complexul „Eternitate” ar urma să treacă în gestiunea administrației Chișinăului
Fluxul de știri
0