Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

A fost sistată licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport

© Sputnik / Mihai CarausAeroportul Chișinău
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2024
Abonare
Aeroportul Internațional Chișinău a anunțat despre sistarea licitației privind acordarea în chirie a spațiilor comerciale
CHIȘINĂU, 17 apr - Sputnik. Aeroportul Internațional Chișinău informează despre finalizarea termenului de depunere și examinare a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea (arenda) activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages, se anunță în comunicatul de presă al instituției.
„La 15 aprilie, curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație, la care a depus dosarul o singură companie: Lagardere Travel Retail”, se menționează în comunicat.
Conform procedurii, comisia de licitație s-a întrunit la data de 16 aprilie în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.
„În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arenda) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat”, se mai reliefează în acel comunicat.
În consecință, Aeroportul Internațional Chișinău pe această cale a mai anunțat că va fi organizată o altă licitație, iar în scurt timp vor fi anunțate informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia.
Fluxul de știri
0