Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu s-a întâlnit cu președintele în exercițiu al OSCE

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaPreședintele Maia Sandu și Ian Borg, președintele în exercițiu al OSCE
Președintele Maia Sandu și Ian Borg, președintele în exercițiu al OSCE - Sputnik Moldova, 1920, 12.04.2024
Președintele Maia Sandu și Ian Borg, președintele în exercițiu al OSCE. Foto de arhivă
Abonare
Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele în exercițiu al OSCE la Președinție
CHIȘINĂU, 12 apr - Sputnik. Șeful statului a avut o întrevedere cu Ian Borg, ministrul Afacerilor Externe, Europene și Comerțului al Maltei, care este și președintele în exercițiu al OSCE și se află la Chișinău, anunță biroul de presă al Președinției.
„Președintele Maia Sandu a subliniat importanța asistenței din partea statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv a Maltei, pentru a adopta cadrul de negociere și a începe oficial negocierile de aderare până la sfârșitul lunii iunie 2024”, se menționează în comunicat.
În contextul cooperării cu Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, șefa statului a afirmat că autoritățile de la Chișinău își doresc reîntregirea țării pe cale pașnică, prin negocieri, respectând suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova în cadrul granițelor recunoscute internațional.
Fluxul de știri
0