Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O delegație a administrației Chișinăului se află la Riga într-o vizită de lucru

© Sputnik / Дмитрий Коробейников / Accesați arhiva multimediaRiga, orașul vechi, imagine din arhivă
Riga, orașul vechi, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 11.04.2024
Abonare
O delegație a administrației Chișinăului se află la Riga într-o vizită de lucru
CHIȘINĂU, 11 apr - Sputnik. O delegație de la Primăria Municipiului Chișinău, condusă de viceprimarul Ilie Ceban se află într-o vizită de lucru la Riga, Letonia, anunță primarul capitalei Ion Ceban.
Pe parcursul zilei de miercuri, delegația municipalității de la Chișinău a avut întrevederi și discuții cu reprezentanți ai municipalității din Riga. La Primăria din Riga, viceprimarul Ilie Ceban, a discutat cu viceprimarul Edvards Ratnieks despre perspectivele de dezvoltare a relațiilor bilaterale și schimbul de experiență.
De asemenea, reprezentanții municipalității au efectuat vizite de studiu la obiectivele de infrastructură, precum și la întreprinderea de transport public municipal din capitala Letoniei. Un subiect aparte l-a constituit discuțiile privind intensificarea colaborării între Regia transport electric din Chișinău și compania de profil din orașul Riga, care presupune achiziționarea în perioada următoare a 43 de troleibuze rulate.
Ceban amintește că în ultimii ani RTEC a achiziționat alte 25 de unități de transport rulate de model Skoda 24 Tr și Grand Solaris Trollino din orașul Riga.
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 10.04.2024
Politică
Ion Ceban nu își propune să candideze la funcția de președinte
Fluxul de știri
0