Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia a cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaООН
ООН - Sputnik Moldova, 1920, 10.04.2024
Abonare
Rusia a solicitat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru ziua de vineri pe tema livrărilor de arme către Ucraina
CHIȘINĂU, 10 april - Sputnik. Rusia a solicitat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru data de 12 aprilie pe tema livrărilor de arme occidentale către Kiev, a declarat prim-adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, pe canalul său Telegram.
" Sfârșitul săptămânii curente la CS ONU va fi din nou despre Ucraina. Joi, 11 aprilie, la ora 10.00 (17.00, ora Moscovei), occidentalii au solicitat întâlnirea lor tradițională pe tema situației umanitare din Ucraina", a subliniat Polianski.
"Noi, din nou, pentru a nu încălca tradiția și pentru a nu le permite occidentalilor să își promoveze liber narațiunea, am solicitat o reuniune separată privind livrările de arme occidentale către regimul de la Kiev pentru data de 12 aprilie, la ora 10.00 (17.00, ora Moscovei). Vom încerca să găsim un vorbitor interesat care să participe la această reuniune", a subliniat el.
Fluxul de știri
0