Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean, arogant, în loc de explicații pe marginea chestionarului de la recensământ

© Sputnik / OsmatescoDorin recean
Dorin recean - Sputnik Moldova, 1920, 10.04.2024
Dorin recean
Abonare
Recean, arogant, în loc de explicații pe marginea chestionarului de la recensământ
CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. După ce o serie de întrebări din chestionarul pentru recensământ au provocat discuții, nedumeriri și controverse, mai mulți exponenți ai puterii, inclusiv premierul Dorin Recean au reacționat arogant la vocile din societate, în loc să fie empatici, amabili și să vină cu explicațiile de rigoare.
„Am observat că peste noapte avem mai mulți experți în recensământ. Se dau cu părerea în ceea ce privește întrebările. Vreau să amintesc tuturor că recensământul este un exercițiu important. Asupra organizării s-a lucrat mult. Vreau să îi îndemn pe toți să aibă atitudine responsabilă, inclusiv politicienii care s-au făcut experți, să primească recenzorii și să răspundă și ei la întrebările care au fost bine formulate, ca să putem pune la dispoziția autorităților și mediului de afaceri informațiile care sunt necesare”, a spus Recean.
PAS este criticat dur pentru că nu știe să comunice cu cei care văd lucrurile diferit de ei și au alte opinii.
Vizita Maiei Sandu la Comrat - Sputnik Moldova, 1920, 10.04.2024
Politică
Maia Sandu a mers cu scandal la Comrat
Fluxul de știri
0