Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă un scandal legat de Aeroportul din Chișinău

© Sputnik / OsmatescoAeroportul Internațional Chișinău
Aeroportul Internațional Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 10.04.2024
Aeroportul Internațional Chișinău
Abonare
Încă un scandal legat de Aeroportul din Chișinău
CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Licitația de la Aeroportul Internațional Chișinău, prin care autoritățile vor să dea în locațiune mai mult de 5 mii de metri pătrați de spații comerciale, se desfășoară în baza unui caiet de sarcini pe care nimeni nu l-a aprobat și nici nu l-a avizat, anunță activistul Vlad Bilețchi.
Mai mult, potrivit lui nici nu se cunoaște cine sunt autorii condițiilor stabilite în acest „document”.
El scrie că a expediat pe data de 4 aprilie o scrisoare către Aeroport, în care a solicitat informații despre comisia care desfășoară licitația și despre autorii caietului de sarcini. În răspunsul primit din partea noului administrator interimar al întreprinderii, Sergiu Spoială, activistul este îndemnat să rabde până la finalizarea concursului, ca să nu fie intimidați sau influențați membrii comisiei de licitație.
Spoială a recunoscut că de elaborarea caietului de sarcini nu răspunde nimeni la modul concret, ci Aeroportul. Nici la întrebarea despre cine a decis anularea concursului nu a fost oferit un răspuns concret.
Vizita Maiei Sandu la Comrat - Sputnik Moldova, 1920, 10.04.2024
Politică
Maia Sandu a mers cu scandal la Comrat
Fluxul de știri
0