Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Armata Națională anunță zboruri de instrucție în timpul exercițiilor comune CJET-2024

© Photo : Ministerul Apărării al Republicii MoldovaExercițiul moldo-american Aurochs Partner - 2023
Exercițiul moldo-american Aurochs Partner - 2023 - Sputnik Moldova, 1920, 04.04.2024
Exercițiul moldo-american Aurochs Partner - 2023. Foto de arhivă
Abonare
Ministerul Apărării a anunțat că în timpul exercițiilor militare comune, la care participă militari din România și SUA, vor fi organizate zboruri de instrucție
CHIȘINĂU, 4 apr - Sputnik. În cadrul exercițiului comun JCET-2024 din Moldova cu România și Statele Unite ale Americii, militarii vor efectua zboruri de instrucție, anunță Ministerul Apărării.
„În contextul desfășurării exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), în perioada 4-5 aprilie curent, se vor efectua zboruri de instrucție cu aeronava din dotarea Armatei Naționale”, anunță ministerul.
Zborurile de antrenament vor avea loc pe 4 și 5 aprilie în zona centrului de instruire al Regimentului de Aviație "Decebal" din Marculești și pe terenul de antrenament al Brigăzii de Grăniceri Motorizați "Moldova" din Bălți.
JCET-2024 (Joint Combined Exchange Training), este un exercițiu comun desfășurat, în perioada 1-19 aprilie, de forțele armate ale SUA, României și Republicii Moldova. Totodată, la ediția din acest an vor participa și reprezentanții Serviciului de Protecție și Pază de Stat, precum și Detașamentului cu destinație specială „Pantera”.
Fluxul de știri
0