Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marina Tauber a vorbit despre abuzurile puterii și despre contestarea alegerilor locale

© Sputnik / OsmatescoMarina Tauber
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 03.04.2024
Marina Tauber
Abonare
Marina Tauber a vorbit despre abuzurile puterii și despre contestarea alegerilor locale
CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik. Marina Tauber a declarat că în următoarele zile va fi depusă o cerere de anulare a rezultatelor alegerilor locale. Deputatul a mai spus că echipa Șor poartă un dialog cu partidele de opoziție cu privire la desemnarea unui candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova.
„Poate va fi un singur candidat, poate nu”, a spus ea.
„A devenit un obiectiv important pentru noi să ne mișcăm cu Federația Rusă, cu Uniunea Eurasiatică, pentru a salva sfera economică și socială a Moldovei, aflată acum într-o stare catastrofală”, a afirmat Marina Tauber.
Ea s-a arătat convinsă că „Guvernul moldovean trebuie să se schimbe radical, drumul țării noastre trebuie să se schimbe radical”, iar „alegerile prezidențiale din acest an sunt o luptă pentru ca țara noastră să continue să existe”.
„Scopul principal al tuturor dosarelor penale în privința mea este de a mă priva de mandatul de parlamentar”, a mai afirmat Tauber.
„Vă asigur că, în principiu, cel mai mare obiectiv este să mă lipsească de mandat, așa cum au făcut-o în cazul lui Ilan Mironovici. Nici nu mai sunt foarte interesați să mă închidă în închisoare. Vor doar să nu mă amestec cu ei la ședința parlamentară și la evenimentele ulterioare în această funcție”, a spus deputatul.
Marina Tauber - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2024
Politică
Încă un dosar penal pe numele Marinei Tauber a fost trimis în judecată
Fluxul de știri
0