Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia o să pună mâna pe toți beneficiarii atacului terorist de la Crocus, a declarat Putin

© POOL / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2024
Vladimir Putin
Abonare
Rusia o să pună mâna pe toți beneficiarii și pe cei care au comandat atacul terorist de la Crocus, a declarat Putin
CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Rusia va ajunge la toți cei care au comandat și la beneficiarii atacului terorist de la Crocus, a declarat Vladimir Putin la consiliul de conducere al Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei.
Putin a cerut să fie identificați nu doar autorii atacului terorist de la Crocus, ci și toate verigile și lanțurile de beneficiari: „cu siguranță vom ajunge la ei”, a precizat el.
La ora actuală sunt verificate acțiunile tuturor serviciilor de supraveghere și organizațiilor comerciale care responsabile de situația de la Crocus, a mai spus Putin.
El a subliniat că evenimentele tragice recente de la Crocus nu trebuie lăsate să provoace o creștere a xenofobiei și islamofobiei.
Putin a anunțat necesitatea actualizării radicale a abordărilor privind politica de migrație. Este necesar să se asigure interesele și securitatea statului și a societății, să se păstreze pacea interetnică, a subliniat președintele. Cei care îi respectă tradițiile, istoria, limba ar trebui să vină în Rusia; acesta ar trebui să fie principiul principal, a spus Putin, vorbind despre politica de migrație.
Clădirea MAE de la Moscova - Sputnik Moldova, 1920, 02.04.2024
Internațional
Rusia a condamnat atacul israelian asupra consulatului iranian din Damasc
Fluxul de știri
0