Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ample acțiuni de salubrizare au avut loc la Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2024
Abonare
Ample acțiuni de salubrizare au avut loc la Chișinău
CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Ample acțiuni de salubrizare au fost desfășurate sâmbătă în toate sectoarele capitalei, a anunțat primarul Ion Ceban.
„Sute de angajați din cadrul preturilor și a subdiviziunilor municipale, voluntari, reprezentanți ai asociațiilor obștești, elevi, pensionari și alți locuitori ai orașului, au colectat și evacuat gunoiul din parcurile, fâșiile forestiere și din preajma râului Bîc. Toată lumea a fost asigurată cu mănuși și pungi”, scrie edilul Chișinăului.
El subliniuază că s-a intervenit pe adresele: str. Varnița; Calea Basarabiei; str. Florilor, pe tronsonul str. Bogdan Voievod/str. Studenților și în parcul-pădure din str. Florilor. A fost salubrizată zona adiacentă a râului Bîc, de la intersecția străzilor Ismail/ Varnița până la intersecția Varnița/Lunca Bîcului.
A fost colectat gunoiul și în Parcului „Valea Trandafirilor”, (perimetrul străzilor Natalia Gheorghiu/Malina Mare/Viaduct).
În Parcul „La Izvor”, au fost plantați arbori, iar în Parcul Dumitru Rîșcanu, au fost curățați copacii, au fost salubrizate inclusiv zone care nu sunt în gestiunea municipalității.
Primăria Municipiului Chișinău mulțumește tuturor participanților la acțiunea de salubrizare a oraşului.
Marșul pentru Viață, Chișinău, 30 martie 2024 - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2024
Republica Moldova
La Chișinău a avut loc Marșul Pentru Viață
Fluxul de știri
0