Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul a ținut un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaПарламент Молдовы почтил минутой молчания память жертв теракта в "Крокус сити холле"
Парламент Молдовы почтил минутой молчания память жертв теракта в Крокус сити холле - Sputnik Moldova, 1920, 28.03.2024
Abonare
Deputații moldoveni au ținut un minut de reculegere în memoria victimelor atacului terorist din Rusia.
CHIȘINĂU, 28 martie - Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova a onorat joi, înainte de începerea ședinței plenare, cu un minut de reculegere în memoria victimelor atentatului terorist de la Primăria din regiunea Moscovei.
"Condamnăm cu fermitate atacul terorist de la Moscova și exprimăm condoleanțe tuturor familiilor victimelor. Stimați colegi, propun să onorăm memoria cu un minut de reculegere", a declarat președintele Parlamentului, Igor Grosu.
Atacul asupra sălii de concerte Crocus City Hall din Krasnogorsk, în apropiere de Moscova, a avut loc în seara zilei de 22 martie. Mai multe persoane au dat buzna în clădire și au început să tragă cu puști automate în oameni de la mică distanță. De asemenea, au dat foc în mai multe locuri, în urma cărora acoperișul s-a prăbușit, iar sala de spectacole a ars complet.
Potrivit datelor publicate miercuri, 27 martie, de Ministerul rus pentru Situații de Urgență, 143 de persoane au fost ucise în urma atacului terorist.
Fluxul de știri
0