Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Recean a declarat că Moldova este un loc sigur pentru investiții

© Sputnik / Rodion ProcaDorin Recean
Dorin Recean - Sputnik Moldova, 1920, 25.03.2024
Abonare
Dorin Recean a vorbit în cadrul unui eveniment care a marcat cea de-a 10-a aniversare a Consiliului Economic pe lângă premierul moldovean.
CHIȘINĂU, 25 mart - Sputnik. Prim-ministrul moldovean Dorin Recean a apreciat rolul Consiliului Economic pe lângă prim-ministru, care a sărbătorit săptămâna trecută cea de a 10-a aniversare.
În cadrul unui eveniment festiv organizat cu ocazia aniversării Consiliului, Recean a apreciat activitatea eficientă a acestuia în identificarea și soluționarea problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri și promovarea oportunităților investiționale în țară.
El a mai spus că Moldova este un loc sigur pentru investiții și a menționat că integrarea europeană este un obiectiv strategic al guvernului.
"UE are cea mai mare și cea mai bogată piață. Comerțul liber pe care Moldova îl implementează și îl desfășoară treptat cu UE creează oportunități excepționale pentru oamenii de afaceri", a declarat Recean la sărbătorirea celei de-a 10-a aniversări a Consiliului Economic pe lângă prim-ministru.
La eveniment au participat oameni de afaceri și reprezentanți ai mediului academic, reprezentanții partenerilor internaționali ai Republicii Moldova, printre care ambasadorul Marii Britanii, Fern Horin, șefa oficiului reprezentanței permanente a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare în Moldova, Katharina Bjorlin Hansen, și directorul executiv al Asociației Businessului European în Moldova, Marianna Rufa.
Fluxul de știri
0